Hjem > Nyheter > Bransjenyheter

Automatisk vakuumlamineringsmaskin er mye brukt i møbel- og dekorasjonsindustrien

2022-07-18

Utviklingen avautomatisk vakuumlamineringsmaskinhar i stor grad fremmet anvendelsen av lamineringsprosessen. Lamineringsprosessen er foretrukket av kunder for sin høye styrke, høye kvalitet og enkle gjenvinning. Da lamineringsprosessen nettopp ble populær, fordi kundene ikke kjente prosessen godt og vurderte mer, var de redde for problemer. Med tanke på dette ble det gjort mange eksperimenter for kunder på forhånd, som Test ytelsen til vannbasert filmbelegg av trykksaker, som temperaturbestandighet, fuktbestandighet, oljebestandighet og så videre. På det tidlige stadiet av maskinbruk ble den relaterte filmdekningstesten utført. Uansett temperaturmotstand, fuktmotstand og oljebestandighet, kan de oppfylle kravene til belagte produkter.

Deautomatisk vakuumlamineringsmaskiner mye brukt i møbel- og dekorasjonsindustrien. Den kan erstatte tradisjonell malingsteknologi og dekorere alle slags panelmøbler, dekorative lekter og så videre. Dens dekorative maske (PVC-stoff) har egenskapene til brannforebygging, flammehemming, vanntett, syre- og alkalibestandighet, glatt overflate og høy hardhet. Sammenlignet med tradisjonell malingsteknologi har den fordeler med høy effektivitet, og designen er klar og naturtro. Solid og holdbar, er det ideelle utstyret til moderne møbeldekorasjonsindustri.

Vakuumlamineringsmaskin er et effektivt middel for å forbedre overflateglansen og styrken til trykksaker, forbedre den estetiske effekten, varmebestandigheten, vannmotstanden, slitestyrken og forbedre kvaliteten og vareverdien til trykksaken. Derfor, for å måle kvaliteten på den belagte filmen, er det også nødvendig å kontrollere lysstyrken, styrken og vedheften til beleggsfilmen. Siden lamineringslimet tørker raskt, hvis det er stille og ikke flyter, vil det tørke til gummi og danne solide blokker; festes den til limrullen eller trykkrullen vil det føre til at den lokale limingen blir for liten eller at det lokale trykket blir for stort. Derfor bør barnesengene og trykkrullene holdes rene under lamineringsprosessen. Hvis det er for mye støv i det omkringliggende miljøet, vil det være tørr gummi og kuttede filmfragmenter i limet, og de belagte produktene vil ha snøflak. Derfor bør man være oppmerksom på miljøhygiene. Hvis limet ikke kan brukes opp, bør det helles tilbake til gummitønnen for forsegling, eller metoden for filtrering før liming tas i bruk.
Automatisk vakuumlamineringsmaskininnen relaterte felt har også vært umålelige utviklingsmuligheter, men uansett hvor god maskinen trenger også regelmessig vedlikehold, for å forlenge levetiden og gi et større bidrag til bedriften.